top of page
Pink Marble
271997070_10159948182977065_503556409057053798_n.jpg

"Å praktisere og undervise Yoga er en av de beste tingene som noen gang har skjedd i livet mitt,
en velsignelse.
For meg er det å kunne bidra gjennom Yoga til en bedre helse, personlig vekst og forbedring av de rundt meg, en stor ære og et privilegium"                                                                                                           Melissa

Jeg har over 14 års erfaring med å undervise i yoga.

 

Jeg er sertifisert i Hatha-Anusara Yoga (RYS 200 Yoga Alliance) ved Nysy Studios i Athen (Hellas) og er mye påvirket av andre typer yoga og terapier som Iyengar Yoga, Mental Yoga, Kriya Yoga eller Transpersonal Psychology. Jeg er også utdannet terapeut Reiki Usui Nivå 3. 

 

Ved siden av min terapeutisk aktivitet studerte jeg kunst ved UCV og har jobbet som låtskriver og sanger i flere år. Jeg har også studert ulike typer dans som jazz, flamenco og magedans, og hun har opplæring i terapeutisk massasje og refleksologi. 

 

Jeg tror dypt på personlig vekst og på evnen vi har til å vokse og utvikle vårt fulle potensiale, og Jeg bruker yoga som et integrert verktøy for å fremme og oppnå denne veksten, både i meg selv og i studentene mine. Som lærer er det veldig viktig for meg at eleven forlater klassen bedre enn den kom inn, med en tilstand av lykke og velvære som vil påvirke resten av dagen og resten av livet. For meg er yogaklassen en terapeutisk romtid for heving og helbredelse, en flott mulighet til å jobbe med seg selv og med bevissthet på dype nivåer, som man generelt ikke har tilgang til når vi lever livet på en vanlig eller automatisk måte. 

 

Mine kurs er basert i Anusara system. Anusara betyr å flyte med harmoni. For meg som lærer er alt er viktig: Mental opplevelse, følelser, energinivå og åndelig opplevelse, fysisk kroppsholdning og teknikken. I klassene mine er det fokus på et konkret tema, konsept, praksis eller meditasjon som hele programmet blir bygget på. Vi pleier å bruke blant annet tepper, yogabelter og yogablokker, sklisikre yogamatter og veggene. Dette er svært nyttige verktøy som hjelper oss å få en riktig kroppsholdning større stabilitet og støtte, uavhengig av nivå og sørger for en sikker og trygg praksis. 

 

Alle kan delta uansett om de har praktisert yoga før eller om de er nybegynnere. Du trenger ikke forhånds-erfaring og Jeg gir alltid flere alternativer eller variasjoner av hver asana.

Programmet varierer fra uke til uke og jeg underviser på norsk og engelsk. 


So WELCOME til klassene mine og Namasté! 

Pink Marble

"Melissa er en svært dyktig og inspirerende yogalærer. Hennes yogatimer er rolige, flytende og behagelige, og likevel utfordrende for hver og en av oss på helt forskjellige måter. Dagsform, stress og ulike daglige utfordringer får et utvidet perspektiv med hennes fokus på mentale øvelser. Melissa instruerer svært varierte yoga stillinger som passer de fleste i alder og fysikk. Hun tar vare på oss med korrigeringer og tips, slik at alle øvelsene gjennomføres med ro og konsentrasjon.

Gi deg selv en yogatime for økt energi, glede, bedre fokus, og tilstedeværelse. En flott og nyttig gave til dine kjære og deg selv"

                                                                                                                                                          -Ingrid Johnsen

Klasser 

Og Kurs

Priser og spørsmål?                    Ta kontakt!

02fc01_2e93df12ebea47929e326bdbf9d291bb~mv2_d_3769_5654_s_4_2.jpg

Hatha Yoga class

I denne klassen, i 60 eller 75 minutter, jobber vi med alle deler av oss, både de fysiske, mentale og spirituelle-energetiske delene...

Maternity Yoga Private Class

Private Klasser

Gjennom et personlig program, tilpasses private yoga-klasser seg til hver enkelt persons behov...

Bedrift Yoga

Det er bevist at trening av yoga på jobben er svært effektiv for å redusere stress og angst i arbeidet...

korporativan-joga.jpg

Solhilsen Workshop

Solhilsenen eller surya namaskar er en av de mest komplette, viktige og grunnleggende yogaøvelsene...

272352256_350307527095767_2104375982700216122_n.jpg

Vektreduksjon Kurs

Dette er et kurs for deg som har overvekt men også for deg som ønsker å forbedre forholdet til mat eller til egen kropp...

Hatha Yoga & Meditasjon

...til slutt, etter avspenningen eller Savasana, når sinnet er mer rolig og mottakelig, vil det være noen minutter til å oppleve meditasjon...

Mor og Barn

Denne klassen favoriserer den emosjonelle forbindelsen og koblingen mellom mor og baby...

Young Moms Staying Fit

Party Yoga

Skal du arrangere bursdag, utdrikningslag, avslutning, reunion, eller en annen feiring?

New Year Party
kontakt norsk 1
bottom of page