top of page

Klasser

Og Kurs

Priser og spørsmål?                    Ta kontakt!

Hatha Yoga

Hatha Yoga class
60 eller 75 minutter

I denne klassen, hvilken er basert i Anusara system ®, jobber vi med alle deler av oss, både de fysiske, mentale og spirituelle-energetiske delene. Alt er viktig: teknikk, kroppsholdning, mental opplevelse, energinivå, menneskelig vekst og positivt humørskifte. Under timene fokuserer vi om et konkret tema (Konsept, praksis, meditasjon) som hele programmet blir bygget på. Fysisk fokuserer vi på bestemte muskelgrupperfor å gradvis nå steg for steg til toppen tilstanden asana.

Private Klasser

Gjennom et personlig program, tilpasses private yoga-klasser seg til hver enkelt persons behov. I vårt Yoga-studio eller hjemme hos deg, kan vi jobbe med et bestemt tema eller med enkelte fysiske eller helsemessige forhold. En privat time har fordelen av at du vil motta 100% av instruktørens oppmerksomhet, og med dette være i stand til å fremme raskere resultater. 

Maternity Yoga Private Class
Privat classes

Bedrift Yoga

Ønsker du å øke produktiviteten til dine ansatte?

Det er bevist at trening av yoga på jobben er svært effektiv for å redusere stress og angst i arbeidet. En liten pause midt i arbeidsdagen kan øke nivået av kreativitet og produktivitet hos dine ansatte. Dette gjelder også de ansattes evne til å respondere i stressende situasjoner, tilrettelegge en forbedret beslutningsprosess, øke egen kapasitet, potensiale, og ikke minst bidra positivt til de ansattes generelle helse. 

Yoga på arbeidsplassen er blitt en konsolidert trend i land som USA og Storbritannia, og viser enorme resultater. Vi har erfaring med å undervise yoga hos bedrifter i Bergensområdet, og lanserer nå et konsept som tilrettelegger for å gi flere lokale bedrifter denne muligheten. 

Tilpasning er viktig, og vi tilbyr flere ulike pakker av øvelser som varer fra 20 minutter til en time eller mer, om ønskelig. Dette kan gjennomføres både i et lite kontor eller i et fellesrom, og antall ansatte kan være både mange eller få. Øvelsene og stillingene er enkle og mulig å utføre for alle. Tidligere yoga-erfaring er ikke et krav, og er tilrettelagt slik at alle kan delta og få mest mulig ut av dette. 

Ta gjerne kontakt for å få mer informasjon om hva vi kan bidra med til din bedrift.  

Steder vi har undervist er ABB - Fyllingsdalen, Statoil - Sandsli og International School of Bergen.

korporativan-joga_edited.jpg
Bedrift Yoga
Mor og barn

Yoga Mor og Barn

Denne klassen favoriserer den emosjonelle forbindelsen og koblingen mellom mor og baby, samt avslapning og fysisk og emosjonell velvære for hele familien. Fordelene er flere: babyen har kontakt fra en veldig ung alder med teknikker og øvelser som stimulerer utviklingen hans og har tilgang til et øyeblikk av harmoni.  Vi gjør psykomotoriske øvelser som stimulerer også dens psykomotoriske utvikling. På den annen side hjelper det moren å komme seg fysisk etter fødselen, å holde seg rolig og fokusert under ubehagelige forhold. Det anbefales for babyer fra 2 måneder til 8 måneder.

Young Moms Staying Fit

Vektreduksjon Kurs

Dette er et kurs for deg som har overvekt men også for deg som ønsker å forbedre forholdet til mat eller til egen kropp. I løpet av dette kurset vil du lære effektive verktøy som kan hjelpe deg å gå ned i vekt på en naturlig, sunn og permanent måte. Vi lærer yoga stillingene og -sekvensene som fremmer vekttap, eliminering av giftstoffer, akselerasjon av stoffskiftet og muskeltoning generelt. Gjennom regelmessig praksis med inversjoner og bakoverbøy skal vi aktivere blodsirkulasjonen, væske drenering og hormonbalansen. Vi skal også lære og trene med stående stillinger og den velkjente Sol hilsen-sekvensen, som anbefales spesielt når vi ønsker å miste kalorier og akselerere metabolismen.

Vi skal også lære og øve på noen teknikker av meditasjon og kontrollert pust (pranayama) som skal støtte oss i å kontrollere angst og uro og til å håndtere det ubevisste ønsket om å spise for mye eller spise ekstrem kalori mat. I løpet av kurset skal vi også analysere det negative emosjonelle og psykologiske forholdet som vi, i noen anledninger, utvikler med mat, og vi skal observere kroppen som en psykosomatisk enhet som ofte reflekterer uløste interne konflikter.

Bajar de peso
Hatha y meditacion

Hatha Yoga & meditasjon

Dette er et 8 ukers kurs både for nybegynnere og for folk som allerede har blitt introdusert til Yoga praksis. I hver klasse vil Melissa lære grunnleggende stillinger i alle kategorier og andre mer avanserte stillinger ved hjelp av yoga utstyr som bokker, belter, tepper, stoler og vegger i tilfelle du trenger ekstra støtte. I dette kurset vil Melissa legge vekt på prinsippene for kropps justering, grunn fundamentet, energi spiralene (Anusara Yoga) og teknikken eller fysiske tilpasninger som er nødvendige for å ha en effektiv og sikker praksis. Og til slutt, etter avspenningen eller Savasana, når sinnet er mer rolig og mottakelig, vil det være noen minutter til å oppleve meditasjon, guidet av Melissa.

Her får du muligheten til å fordype seg i denne eldgamle praksisen som også er en stor del av av yogaens univers. 

02fc01_4a57dd2a55cc412fb9c64b503233454b~mv2_d_3840_5760_s_4_2_edited.jpg
Solhilsen Taller

Sol Hilsen Workshop

Solhilsenen eller surya namaskar er en av de mest komplette, viktige og grunnleggende yogaøvelsene. Det er en flytende sekvens av 14 kombinerte posisjoner som fungerer som en bro til den neste til syklusen er ferdig, mens vi puster inn eller ut med hver bevegelse.

 

Dens historie er ikke kjent, men noen tradisjonalister antyder at sekvensen går tilbake for rundt 2500 år siden. Sol Hilsen har mange fantastiske fordeler som inkluderer det dype arbeidet med kroppens viktigste muskler, forbedret oppmerksomhet og fokus, en dyp avgiftende effekt på de indre organene, samt en oppkvikkende og energigivende effekt på kropp og sinn.

 

I løpet av den første delen av denne workshopen skal vi fokusere på å lære og forstå hver av stillingene SEPARAT, med teknikk og grunnlag. Da kommer vi til å ha en brems når vi kan nyte en god kopp te og økologisk matbit. I den andre delen, etter snacksen, skal vi begynne å øve solhilsenen flytende, mange ganger. I denne delen av workshopen skal musikken spille en viktig rolle, og vi vil avslutte med noen gjenopprettende stillinger og en god avslapning eller Savasana.

Yoga Pose
Party Yoga

Party Yoga:

Skal du arrangere bursdag, utdrikningslag, avslutning, reunion, eller en annen feiring? Hva med en eksklusiv yogatime for deg og dine venner? Effektene av yoga er mange, men vi nevner: Harmoni, lykke, et klart sinn og en generell tilstand av velvære og avslappethet - et førsteklasses utbytte! Forhør deg gjerne om våre oppsett og priser og oppdag fordelene med å introdusere yoga på festen din.

Birthday Party

Følg oss på Facebook:

bottom of page